APARATURA MË BASHKËKOHORE PËR KONTROLLIN E NISHANEVE

Living - - LIVING PROMOCION -

Mënyra më e mirë për të parandaluar zhvillimin e melanomës, është kontrolli i rregullt i nishaneve, të paktën 1 herë në 6 muaj. Mjekët dermatologë në “Anassa” nga Hygeia, ofrojnë monitorim të nishaneve, veçanërisht në zona të cilat janë të pamundura për t’u vënë re, nëpërmjet dermatoskopit FotoFinder. Kjo pajisje është aparatura më bashkëkohore, e cila fotografon dhe dokumenton nishanet.

FotoFinder

Ekzaminon dhe monitoron çdo nishan në mënyrë individuale dhe pamjet e përftuara ruhen për një periudhë afatgjatë Arrin të kapë edhe ndryshimet më të vogla në fazat më të hershme Saktësi dhe precizion në diagnostikimin e nishaneve me natyrë malinje

Shmang kirurgjinë e panevojshme

Në “Anassa”, krahas ekzaminimit dhe diagnostikimit të saktë të nishaneve, kirurgët specialistë grekë, me eksperiencë mbi 20-vjeçare, ju ofrojnë edhe heqjen e tyre të sigurt, si në rastet e nishaneve me natyrë malinje, të cilat hiqen nëpërmjet kirurgjisë, ashtu edhe heqjen me lazer për nishanet pa probleme dhe që dëshironi t’i hiqni thjesht për arsye estetike.

Në “Anassa”, mjekët kirurgë specialistë ju ofrojnë diagnostikimin dhe heqjen e sigurt të nishaneve me:

Kirurgji Lazer

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.