Veranda

Living - - LIVING SHTËPI -

është arreduar si një minisallon, një mundësi për t’u qetësuar, që mungon aq shumë në apartamentet tona standarde. Këtu gjendesh në qetësinë dhe rehatinë që të ofron kjo copëz natyrë, krijuar nga dy vazot e mëdha me pemë ulliri dhe materiali i drurit afrikan. Një karrige lëkundëse, në formë kapsule, të ndihmon të çlirohesh nga mendimet dhe të qetësohesh. Dyshemeja është shtruar me pllaka që imitojnë parketin, për të mos bërë diferencën nga hapësira e brendshme.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.