Lakrën, I HEDHIN MEND

Living - - IDE SEZONI - NGA MIRELA ANDONI FOTOGRAFIA: ARMAND HABAZAJ

por ne të “Living” nuk ndoqëm vargjet e Dritëro Agollit. Lakrës lejla i hodhëm lule, për të sjellë ngrohtësinë e ngjyrave dhe të stinës së vjeshtës.

1 lakër lejla 1 gotë plastike lule rozë dhe të bardha ujë

E zhveshim lakrën nga gjethet e para të dëmtuara. Me ndihmën e një thike presim fundin e saj, që të qëndrojë drejt mbi tryezë. Gjithashtu hapim te maja një gropë dhe me ndihmën e një luge e gërryejmë me kujdes sa madhësia e një gote plastike, vendosim gotën, e mbushim me ujë dhe kompozojmë lulet sipas dëshirës. Kjo vazo lakër do t’ju sjellë shumë ngrohtësi dhe natyrë në ambientet tuaja.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.