DOJANG QUHET SHKOLLA E STËRVITJES SË “TAEKWONDO”-SË.

Living - - KOHË E LIRË -

Dyshemetë në “dojang” janë të mbushura dhe kanë ngjyrën e kuqe dhe blu, që përfaqësojnë simbolin “taegeuk” ose rrethin që ndodhet në flamurin korean. Një “dojang” zbukurohet gjithashtu me postera, flamuj, rripa dhe materiale të tjera mësimore.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.