MOLLË ME ÇOKOLLATË

Living - - LIVING KUZHINË -

4 mollë 100 g çokollatë e zezë 20 g gjalpë 50 g bajame të pjekura 4 shkopinj druri për akullore

Lajmë mollët dhe i thajmë mirë. Vendosim çokollatën dhe gjalpin të shkrijë në banjëmari. Ngulim nga një shkop te secila mollë në pjesën e bishtit, i kalojmë në çokollatë që të lyhen plotësisht, i hedhim bajamet e thërrmuara dhe i vendosim në një pjatë, sa të ngurtësohet çokollata.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.