PËR TË SJELLË VJESHTËN NË TRYEZË, NUK JU DUHEN SHUMË DETAJE.

Living - - IDE SEZONI -

Ato gjenden në kuzhinën tuaj. Frutat e stinës mund t’ju shërbejnë si aksesorët më të bukur dhe më natyralë. Nëse shtroni një tryezë për të ftuarit tuaj, mollët dhe frutat e thata mund të jenë dekor për mbajtësen e pecetave apo edhe për treguesin e vendit në tavolinë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.