BONSAI

Living - - LIVING KRIJIMTARI -

Bonsai janë pemët dhe bimët në miniaturë, që rriten qëllimisht të tilla, për vite me radhë. Më këtë teknikë, gjatë procesit të lindjes detyrojmë bimën, që të arrijë dimensione dhe forma të caktuara. Kjo bëhet me anë të fijeve metalike, të cilat respektojnë ekuilibrin vegjetativ dhe funksional të bimës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.