SI TË KRIJONI NJË GARDËROBË “ME HUMOR TË MIRË”?

Living - - LIVING PROMOCION -

Mbajeni gardërobën minimaliste, të thjeshtë dhe të rregullt. Hiqni qafe të gjitha rrobat që ju lidhin me kujtimet e këqija. Zgjidhni aksesorët me të cilët e ndjeni veten të lidhur dhe që ju bëjnë të bini në sy. Zgjidhni copa që ju pëlqejnë si material, si dhe stile e ngjyra që përputhen me personalitetin tuaj. Sigurohuni që të nxirrni linjat në pah dhe të zgjidhni copat që janë në modë. Nëse nuk ju bën të ndiheni të sigurt, mos e blini ose mos e vishni. Blini rroba që janë frymëzuese dhe që e dini se do t’i vishni. Mos i shikoni blerjet si terapi, ku të blini gjëra të panevojshme vetëm për të marrë kënaqësi momentale.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.