Shea Fabulous Oil 250ml.

Living - - LIVING PROMOCION -

Me ardhjen e stinës së vjeshtës, edhe lëkura e trupit ka nevojë për kujdesin e duhur. Vaji i trupit, i pasuruar me gjalpë kariteje dhe vajin e lulediellit, garanton ekstra ushqyerje për lëkurën, pa i lënë ndjesi yndyre asaj. Përfundimi është një lëkurë e butë, elastike dhe e mirëushqyer.

Aplikohet - në të gjithë trupin, pasi del nga dushi. Masazhohet për disa minuta, që të përthithet plotësisht nga lëkura.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.