NUK TË SHKON E KUQJA?!

NUK KE GJETUR TË KUQEN TËNDE!

Living - - LIVING PROMOCION -

Marilyn Monroe, Jessica Rabbit dhe Elizabeth Taylor. Çfarë kanë të përbashkët këto ikona? Pika e fortë e portretit të tyre: i kuqi i buzëve. Të vishesh me zhurmën e përsosur të së kuqes, mund të duket e lehtë, por mund të jetë mjaft e vështirë për të gjetur një hije që vërtet funksionon për ju. Çdo ton i lëkurës është i ndryshëm, prandaj është e rëndësishme të dini se nuk ka “një të kuqe që përshtatet me të gjitha”, kur është fjala për buzë të kuqe. Sekreti është të marrësh një minutë kohë për të njohur ngjyrën e lëkurës tënde - këtu është gjithçka që duhet të dish:

Hidhni një sy te venat në dorë; nëse duken kaltëroshe, keni lëkurë të ftohtë. Nëse ato duken më të gjelbra, atëherë ju keni një ton të ngrohtë të lëkurës - toni i artë i lëkurës suaj vepron si një filtër mbi ngjyrën e venave tuaja, duke i bërë ato të tilla. Nëse venat tuaja duken blu-jeshile, atëherë konsiderojeni veten me fat, sepse kjo do të thotë që keni një ngjyrë neutrale dhe ne jemi xhelozë për këtë! Nëse nuk jeni ende të sigurtë, lexoni udhëzuesin tonë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.