GJALPI SHEA, ZGJIDHJA PËR NJË LËKURË TË BUTË

ZGJIDHJA IDEALE PËR NJË LËKURË TË BUTË

Living - - PËRMBAJTJA - Përgatiti: Denisa Rama

Të gjithë e adhurojnë stinën e verës, por ajo lë në lëkurë edhe pasojat e saj, të cilat vërehen në vjeshtë. Stina e nxehtë nuk tregohet gjithmonë e dashur me lëkurën tonë, e cila mbetet e dehidratuar dhe nuk ka as elasticitetin dhe as shkëlqimin e duhur. Vjeshta është stina kur duhet të zbusim pasojat e verës, por edhe ta përgatisim lëkurën për dimrin e gjatë që na pret. Living sjell një listë me produktet e duhura për ju! Rekomandojmë:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.