KUR PUNA NDËRRON KAH 180 GRADË

Living - - PËRMBAJTJA - NGA ELONA JAÇELLARI FOTOGRAFIA: ARMAND HABAZAJ

Kur Arnold Schwarzenegger, nga kampion “body-builder” u bë aktor i famshëm në Hollivud, e më pas guvernator i Kalifornisë, shumë njerëz u tronditën me kapërcimin e tij nëpër profesione, por ylli austriak i filmave me aksion, thjesht na solli në vëmendje se të bësh ndërrime radikale në karrierë kur je në moshë të mesme, është më se normale dhe e mundur.

Ka plot njerëz, që ëndrrat e tyre i kanë kyçur nëpër kasaforta, të cilave ua kanë harruar kodet me kalimin e viteve. Të paktë janë ata, të cilët sapo jeta u krijon një hapësirë rrëmbejnë ëndrrën dhe çajnë përpara. “Living” ka takuar tre të tillë, dhe më poshtë ju shpalosim kthesat ekstreme që secili prej tyre ka marrë në drejtimin e karrierës.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.