Panorama (Albania)

CEREMONIA

-

Projekti do të finalizohe­t në datën 9 maj. Ceremonia e hapjes do të zhvillohet në Tiranë, pranë sheshit “Skënderbej”. Sipas vendimit të artistes, vepra e artit “Even walls have ears” do të projektohe­t në të njëjtën datë dhe orë në disa qytete dhe prezantohe­t vetëm për një natë në mure ndërtesash e kalash në Durrës, Shkodër, Vlorë, Gjirokastë­r, Korcë, Tepelenë, Berat, Elbasan, Burrel etj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania