Elvana Gjata lë Shqipërinë dhe shpallet në kërkim, e motra rikthehet për një projekt të rëndësishëm

Panorama (Albania) - - SUPLEMENT -

Webern, e Strauss. Në të njëjtën shkollë si Elvana që është diplomuar për Regjisurë, edhe Migena është diplomuar në Universitetin e Arteve me prof. Suzana Frashëri. Më pas në Universitetin e Arteve në Essen ajo studioi në klasën e prof. Rachel Robins. Edhe pse koncerti i saj në Tiranë ishte në rastet e rralla kur u fotografua në publik me të motrën, Migena është komentuar në media gjithmonë si e pranishme gjatë pushimeve luksoze të Elvanës nëpër botë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.