Habit Mirela, ministrja paska tatuazh!

Panorama (Albania) - - SUPLEMENT -

Dimë që tattoo- të janë shumë trendi, sidomos për të rinjtë. Personazhet e njohur, shpesh, shfaqen me tatuazhe, edhe të përmasave të mëdha, në vende të dukshme ose jo. Ne pikasëm ministren e Kulturës, Mirela Kumbaro, e cila ka bërë një tattoo të vogël në këmbë. Nuk e dimë kur mund ta ketë bërë dhe a ka të tjera në vende që nuk duken.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.