PËR QIND

Panorama (Albania) - - PANORAMA -

llogaritet niveli i borxhit publik në 2017- n, sipas Kontrollit të Lartë të Shtetit, duke përfshirë edhe detyrimet e prapambetura dhe mosrimbursimin e TVSh- së

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.