DEKORATAT E DHËNA

Panorama (Albania) - - PANORAMA -

Në vizitën e tij në Tropojë, Presidenti Ilir Meta mori pjesë edhe në Festën e Gështenjës. Këtë ceremoni Meta e përshëndeti, duke e cilësuar gështenjën si një markë të Tropojës. Krahas kësaj, gjatë kësaj ceremonie, Presidenti i Republikës vlerësoi me dekorata "Unionin Artistik të Kombit Shqiptar" me titullin "Kalorës i Urdhrit të Skënderbeut" si dhe dekoroi regjisorin Llesh Nikolla dhe balerinën e valltaren, Enida Çami.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.