DREJTUES

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

mjetesh janë ndëshkuar me masa administrative nga Policia Rrugore për përdorim celulari në makinë, si dhe 42 drejtues motorësh janë gjobitur për mospërdorim të kaskës mbrojtëse

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.