Edi Paloka punon edhe në kafe, nuk e lëshon asnjë moment celularin

Panorama (Albania) - - SUPLEMENT -

Ai është një demokrat që prej themelimit të PD- së, duke u bërë një nga figurat historike të kësaj partie, por nga ana tjetër është interesant fakti që ai nuk ka mbajtur asnjëherë një post ministri. Por ama ka qenë gjithnjë një figurë e rëndësishme dhe me peshë në parti. Me siguri diçka po përgatit opozita sepse Edi Paloka nuk po e lëshon celularin nga dora, edhe pse është në bar dhe i shoqëruar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.