VRASJA

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Prokuroria dhe Policia e Shtetit po hetojnë ngjarjen e ndodhur në Bularat, ku Konstantinos Kaçifas u ekzekutua pasi qëlloi policinë dhe nuk iu bind thirrjeve të tyre për t’u dorëzuar. Por pavarësisht kësaj, Bushati ka kujtuar se “të gjithë e dimë që po vure dorën mbi polici, kudo qofsh nga demokracitë më të zhvilluara, vendet më problematike, dihet se cili duhet të jetë reagimi dhe përgjigjja e Forcave të Rendit”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.