Meta kërkon përgjigje për Lleshin, Rama: Do jenë shteruese

Reagimet për dekretin e dytë

Panorama (Albania) - - FAQE 1 - JUXHIN MUSTAFARAJ

Vendimi për dekretimin e Sandër Lleshit në krye të Ministrisë së Brendshme do të merret pasi Presidenti i Republikës, Ilir Meta, të ketë marrë përgjigje të qarta nga institucionet përgjegjëse dhe të jetë konsultuar me kreun e Kuvendit, Gramoz Ruçi.

Kryeministri Rama me Presidentin Meta

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.