BANORËT

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

Fatmir Hodo njihej nga banorët e zonës Kotë si person i qetë dhe që nuk ngatërrohej me të tjerë. Banorët e zonës tregojnë se, ndonëse jetonte në qytetin e Vlorës, ai ishte çdo ditë i pranishëm në fshat, si kreu i Njësisë Administrative të Kotës. “Fatmirin e njihnim si person pa shumë fjalë, të qetë dhe që nuk ishte ngatërruar me ndonjë njeri. Ndaj edhe u habitëm kur na thanë se kush ishte vrarë”, tregon një prej banorëve të zonës ku ndodhi ngjarja.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.