FJALEKRYQ 2

Panorama (Albania) - - ARGETIM -

1. Berenger aktor. 5. Pritet më kot nga Vladimiri dhe Estragoni. 9. Sigla e gjuajtësve britanikë. 11. Inicialet e Gere. 13. Kështu fillojnë hollësitë. 14. Mbledh baskët separatistë. 15. Një sukses i Queen. 19. Qe këngëtare e famshme lirike. 21. Të parat në pistë. 22. Shtrihet ndërmjet Galilesë dhe Judesë. 23. I ka tek thana. 25. Është riparimi i përgjitshëm. 26. Një është edhe Dajti. 27. Real Madrid për shkurt. 29. Qendër votimi. 30. Urbi et... në bekimin e papës 32. Qe fallxhor i famshëm. 34. Një garë e vështirë me motoçikleta. 35. Hilet pa kufij 36. I keni në dorë. 37. Ai i Lotëve është bë Jerusalem. 39. Woody i Match Point. 41. Makina me centrifugë. 43. Ente Informmative Rajonale. 44. Louis që qe poet surrealist. 45. Një është edhe Ilir Daja. 46. Është mbikqyrje ndaj të miturve. 2. I keni në dorë. 3. Rooney aktore. 4. Ishte mbreti i fundit i Trojës. 5. Janë sferat për bingo. 6. Në krye të detyrës. 7. Fundin i Turandot. 8. Qe muza e komedisë. 10. Ëshë konmedi gjyqësore. 12. Janë vajza. 13. Me Hajrien në balet. 16. Jep notën La një i tillë. 17. Mbarojnë në finish. 18. Dy asa. 19. Fillojnë mirë. 20. Aishe aktore durrsake. 21. Është forcë politike. 24. Jessica aktore. 25. Republika ruse me Kondopoga. 26. Berthe që qe piktore. 28. Arthur që qe dramaturg. 31. Flet për Akilin dhe Hektorin. 33. Mbyllin një manastir. 34. Është i lirë në kapitalizëm. 37. Gjysma e markës. 38. Lidhin brigje. 40. Veriu pa ekstreme. 41. Një pjesë e lartësisë. 42. Pak energjike.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.