Meta dekreton me gradën “Gjeneral” Ndriçim Sallakun

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Kur pritej qëndrimi i Presidentit për shkarkimin nga detyra e ministrit për Punët e Jashtme, Dirmir Bushati, Meta firmosi dje një tjetër dekret. Sipas njoftimit të zyrës së shtypit të Presidencës, Presidenti ka firmosur dje dekretin për dhënien e gradës madhore “Gjeneral Brigade”, Ndriçim Sallaku. “Kolonel Ndriçim Rreshit Sollaku me detyrë ‘ Atashe Ushtarak i Republikës së Shqipërisë në Republikën e Turqisë, jorezident në shtetin e Izraelit, Republikën e Azerbajxhanit dhe në Gjeorgji’ i jepet grada ‘ Gjeneral Brigade’”, thuhet në dekretin e Metës. Kjo është grada e dytë madhore, që Presidenti Meta u akordon ushtarakëve të lartë të Forcave të Armatosura.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.