ZGJEDHJET E ARDHSHME DHE “BRAKTISËSIT” E ANEL

Panorama (Albania) - - BOTA -

Zgjedhjet e ardhshme parlamentare të Greqisë janë planifikuar për në tetor 2019 dhe nuk u bë menjëherë e qartë të dielën nëse zyrtarë të tjerë nga “Grekët e Pavarur” do ta linin qeverinë si Kammenos. Të dielën, Tsipras tha se kishte pranuar dorëheqjen e Kammenos dhe do të pranonte çdo dorëheqje tjetër. Nga ANEL, zëvendësministri i Jashtëm Terence Quick tha se do ta mbështeste qeverinë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.