KOALICIONI TREVJEÇAR SYRIZA- ANEL

Panorama (Albania) - - BOTA -

Edhe pse kundërshtarë politikë, Syriza dhe ANEL erdhën në pushtet në janar të vitit 2015, me një zotim për të goditur korrupsionin dhe për të hequr masat shtrënguese që qeveritë e mëparshme kishin vendosur në këmbim të huave të sigurta të shpëtimit për borxhin e vendit. Tsipras mori detyrën e ministrit të Jashtëm në tetor për të udhëhequr negociatat mbi marrëveshjen me Maqedonisë, duke u lëvduar nga BE.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.