FJALEKRYQ 1

Panorama (Albania) - - ARGETIM -

1. Nofka e Eisenhower 4. Eshtë zeshkani 8. Neill aktor. 11. Eshtë pështjellë. 13. Fillojnë hapur. 14. Film i Alan Parker. 16. Imponohet nga epidemia. 19. Në krye të armiqve. 20. Gjysmë arkivi. 21. Janë piemontezë­t e kryeqendrë­s. 24. Fund filmi. 25. Ishte Japonia e luftës së dytë botërore. 27. Janë nxënësit ushtarë. 28. Kufizojnë mjetet. 29. Janë në vezë. 30. Eshtë diletant. 32. Trima pa çifte. 33. Fillojnë lirinë. 34. Margarita aktore. 35. Një pjesë e marrëzisë. 36. Arena pa çifte. 38. Ringrihen pjesërisht. 39. Me tre harqe ajo e Kadaresë 40. Të fundit në surf. 41. Një karavellë e Kolombit. 43. Një ndenjëse që trashëgohe­t. 45. Harris aktor. 47. Janë gjiplëra në shiringa. 48. Eshtë raketa europiane. 49. Një ndenjëse me rezerva. 50. Një ekspres në binarë. 51. Një mund të jetë barok. 1. Shkruhet në janar. 2. Douglas aktor. 3. Eshtë edhe ajo mistral. 5. Ai i derrit është parazit. 6. Janë dëshira fikse. 7. Fillojnë reformën. 8. Sikur janë në krye. 9. Ai dhe ajo. 10. Eshtë çmenduri. 11. Eshtë teatri i Elbasanit. 12. Një test që tremb atletët. 15. Ajo mjekut nuk është kortezie. 17. Dinë të hapin rrugë. 18. Pak anakronike. 22. Babaliu këngëtare. 23. Në fund të ndeshjes. 25. ... girl siç thirret Madonna. 26. U shpik nga Meucci. 27. Kaherë është përgjysmë. 31. Ekstremet e Matrix. 32. Një material për pista. 35. Fillojnë muzikën. 36. Mund të jenë kokosi. 37. Marsi i akejve. 42. Një pjesë e atrecaturë­s. 43. Një indian si Sioux. 44. Ngelur pa gur. 46. Digjet në kufij.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.