MIJË LEKE

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Deputeti Endri Hasa publikoi dje një dokument të qeverisë, sipas të cilit kostoja e bizneseve për instalimin e sistemit të ri fiskal dhe mirëmbajtj­es shkon në 13700 lekë në vit. Në Shqipëri operojnë rreth 150 mijë biznese, të cilat do të paguajnë këtë kosto.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.