Manjola Nallbani paska një tjetër pasion përveç muzikës

Panorama (Albania) - - SUPLEMENT -

Në fakt, nuk është e vështirë ta kuptosh se për çfarë pasioni bëhet fjalë, teksa sheh kënggëtare­n e famshme Manjola Nallbani që blen lule në rrugë. Pra, ajo me siguri është shumë e apasionuar pas luleve dhe e ka të vështirë të kalojë pa blerë disa nga ato që ofron ajo zonjë e moshuar në rrugë.

Me këtë rast, ju keni mundësi ta shihni Maniolën në foto paparazzi ku rregulli është: Asnjë modifikim, asnjë rregullim fotoje. Dhe fotot flasin vetë, artistja vijon të jetë në superformë duke sfiduar vitet. Ajo është shumë e sukseshme akoma në muzikë, e kemi parë madje edhe në disa reklama dhe pa dyshim vijon të jetë një superfemër, me një pamje fantastike. Gjithashtu, mënyra e veshjes është po ajo, me xhinse dhe me taka të larta, një veshje që e identifiko­n tashmë prej shumë kohësh.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.