Rishfaqet Kastriot Islami, preferon Tiranën edhe në ditët e nxehta

Panorama (Albania) - - SUPLEMENT -

Dikur në vijë të parë të politikës, si kryetar Kuvendi apo si deputet për shumë legjislatu­ra, tashmë Kastriot Islami është më tepër një analist i situatave, spektator i drejtpërdr­ejtë i ngjarjeve aktuale. Ai është fotografua­r nga paparazzi ynë këto ditë të nxehta në rrugët eTiranës, teksa takohej me një vajzë. Ajo që na bie në sy është se Islami vijon të mbetet po ai që jemi mësuar të shohim prej tri dekadash tashmë, shumë në formë dhe me shëndet të mirë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.