FJALEKRYQ 2

Panorama (Albania) - - ARGETIM -

1. Makeba që qe këngëtare. 6. Një ekip anglez. 10. Fillojnë largimin 12. Eshtë edhe ajo e cirkut. 13. Janë pjesë të emisioneve. 15. Një nivel shoqëror. 16. Shteti pa shi. 17. I ka të ndryshme liria 18. Institucio­ne Ndërkombët­are Europiane. 19. Gënjejnë për t'u dukur. 22. Fundi i një samurai. 23. I përket pakicës kombëtare një i tillë. 25. Janë zogj të verdhë. 26. Dy asa. 27. U printe hunëve. 29. Ka pesë cepa. 31. Pak emocionues­e. 32. Shkruhet në prill. 35. Mundohen në kufij. 36. Kompozoi një Bolero. 38. Fillojën vallen. 39. Mbeten në fund. 41. Fillon zakonisht me rruga... 43. Ka simbol Madonnina- n. 45. Dhjetë angleze. 46. Janë nofka. 48. Mali ku ngeci Arka e Noes. 49. Festa pa fe 50. Vitet pa kufij 1. Pineda e garbia Lorca- s. 2. Dikur quhej Persi 3. Magritte piktor. 4. Ringu pa ekstreme. 5. Binjaket në klasa. 6. Përkujdese­t për të miturin. 7. Ente Botuese. 8. Komandohet nga gjenerali. 9. Fund filmi. 10. Atje ku shkon ai që ngjitet. 11. Ai dhe ajo. 13. Një art i të folurit. 14. Një katolik me kardinalë e peshkopë. 16. Turner këngëtare. 19. Këngëtare italiane. 20. Mund të jenë me sahat. 21. Jo artificial­e. 23. Eshtë e përpjeta. 24. Ka rivale Mediaset. 25. Rossi Stuart aktor. 26. Janë ufo. 28. Një garë sipërmarrj­eje. 30. Kufizojnë lëvizjet. 32. Zanicchi këngëtare. 33. I famshmi Pacino. 34. Film i Alan Parker. 35. Hari spiune. 37. Argento aktore 40. Një mund të jetë proteste. 42. I ka të ndryshme rinia. 43. Eshtë legjenda. 44. Ai i shenjtë është papa. 47. Kufijtë e pritjes.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.