Panorama (Albania) : 2019-08-03

SUPLEMENT : 15 : 15

SUPLEMENT

plus PANORAMA 15 SUPLEMENT 3 2019 E SHTUNE GUSHT HE AZ ON RS PE Por ashtu si Kejvina, edhe Eliona është komentuar për operacione plastike. Zërave për këto ndërhyrje, ajo u është përgjigjur: “Unë nuk jam kundër operacione­ve. Aktualisht ndihem komode me trupin tim, por nëse do të doja të ndryshoja diçka, nuk do të hezitoja. Sa i përket trupit, jam pak e fiksuar te palestra dhe e di që nëse ushtrohesh, gjithçka shkon aty ku duhet, por nëse nuk do të më pëlqente diçka, patjetër që do ta ndryshoja”, është shprehur ajo. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.