Panorama (Albania) : 2019-08-03

SUPLEMENT : 17 : 17

SUPLEMENT

plus 17 PANORAMA SUPLEMENT 3 2019 E SHTUNE GUSHT Këngëtarja pozonte e lumtur dhe dukej super seksi si pilote e veshur me një fustan të shkurtër. Luana vazhdon pushimet mes luksit pa zbuluar kush e shoqëron, ndërkohë që sipas ndjekësve ai që e shoqëron është pikërisht i dashuri i saj menaxher, Krenar Çoçaj. Duket se ai e ka ndihmuar shumë që ajo të depërtoje në tregun e muzikës, duke marrë edhe ftesa për koncerte. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.