Panorama (Albania) : 2019-08-03

SUPLEMENT : 20 : 20

SUPLEMENT

plus PANORAMA 20 SUPLEMENT 3 2019 E SHTUNE GUSHT s In Dua të them se njeriu ka dy persona një engjëll dhe një djall në brendësi mos harro të fitosh njeriun e keq që të thotë gjithmonë në vesh jo nuk ke për tia dal, mendon se ky është konkreti që njerëit tashmë unë e kam konkuruar. BLERAND REXHEP Preferoj të fle nudo, sepse preferoj të jem gati kur më vijnë mysafirët ( qesh). I them Zot faleminder­it për çdo sfidë që më jep dhe unë jam gati për të zgjidhur sfidat. Çfarë është shtrati për ty, një përkufizim? Cila është gjëja e parë që bën sapo hap sytë në mëngjes? Varet se me kë jam... dhe pse më ka marrë malli të jem vetëm në shtrat, por lexoj. Falënderim­i ndaj Zotit. Çfarë nuk të pëlqen kur je duke udhëtuar dhe flini në ndonjë hotel? Çfarë pozicioni preferon zakonisht për të fjetur? Me kurriz. Hotelet i kam inat, kurse udhëtimet i kam qejf. Preferon të mbulohesh pak apo shumë? Të ka ndodhur të zgjohesh në shtratin e dikujt e të thuash: “Çfarë dreqin dua unë këtu?” Unë gjithë ditën mbuluar jam kur dal, duhet pak bërë jetë, relaks, në shtrat zbuluar ka lezet. Më parë, pothuajse çdo natë, kurse tani i ftoj të vijnë tek unë. A flet në telefon, bën thashethem­e apo biseda erotike? Çfarë? Ku preferon të flesh përveç krevatit tënd, në divan apo në dhomën e prindërve? Në telefon nuk flas shumë, nuk merrem me thashethem­e. Kur shkon zakonisht për të fjetur, çfarë bën përpara se të shtrihesh? Normal, nuk ka si krevati i prindërve. PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.