Panorama (Albania) : 2019-08-03

ARGETIM : 22 : 22

ARGETIM

PANORAMA 22 3 2019 E SHTUNE GUSHT HORIZONTAL HORIZONTAL VERTIKAL VERTIKAL KRIPTOSKEM­E Panorama zodiakale FILLESTAR DASHI Ambienti në çift do jetë mjaft i ngrohtë. Do qëndroni shumë pranë me partnerin dhe ai shpesh do iu kuptojë edhe pa thënë ju asnjë fjalë. DEMI Nëse nuk doni që lidhja juaj të marrë një kthesë të gabuar duhet të mos i fshihni asgjë partnerit. Në planin financiar vetëm një hua mund t’iu shpëtojë nga problemi ku jeni futur. BINJAKET Kjo ditë do jetë shumë e lumtur për të gjithë çiftet. Marrëdhëni­a juaj do të bazohet tek sinqeritet­i dhe ndershmëri­a. Mirë është të qëndroni gjithë kohës vigjilente dhe të matur. GAFORRJA Duke pasur mbështetje­n e Uranit, lidhja juaj do të përmirësoh­et ndjeshëm. Do i shprehni shumë spontanish­t ato që ndieni dhe partnerit do i pëlqejë mjaft kjo gjë. E njëjta gërmë i përket të njëjtit numër LUANI Pritet që situata të përmirësoh­et sot për çiftet. Nëse keni pasur debate të mëdha, do e hidhni ju hapin e parë drejt pajtimit. Planetët do iu bëjnë më të matur me shpenzimet. PERGJIGJET E FJALEKRYQE­VE TE DJESHME MESATAR VIRGJERESH­A Edhe pse asnjë planet nuk do të favorizojë drejtpërdr­ejt sektorin e dashurisë në çift, dita do jetë e qetë dhe pa probleme. Do bëni çmos që ta përmirëson­i situatën financiare. PESHORJA Kjo ditë do jetë edhe më e thjeshtë për t’u jetuar në çift duke qenë se klima do jetë më e ngrohtë dhe partneri do iu mbajë më afër. Financat do të shtohen më tepër sesa mendonit. AKREPI Jeta në çift do ketë mbështetje­n e Jupiterit. Pjesa më e madhe prej jush do flasin për gjithçka me njëri- tjetrin dhe nuk do marrin vendime vet. Do përballeni me disa vështirësi financiare. SHIGJETARI Venusi do jetë i favorshëm për jetën sentimenta­le të çifteve. Marrëdhëni­a juaj do jetë më e qetë, më e lumtur dhe më sensuale. Një gjendje e amullt do të rrethojë sektorin financiar. BRICJAPI Dita e sotme do jetë mjaft pozitive dhe optimiste për të ardhmen e atyre që janë në një lidhje. Mos bëni investime financiare kur e dini se buxheti nuk është edhe aq i stabilizua­r. STAFI Aristir Lumezi, Juxhin Mustafaraj, Ervin Koçi; Etleva Delia; Bleona Metushi Alma Mile, Ani Jaupaj, Ermira Shpëtimi, Klotilda Harka; Ada Hazizolli; Eglantina Nikollaj, Florenc Stafa; Dorina Azo; Suela Xhonuzi; Vlasov Sulaj; Fatmir Shehu Jakup Dalipi, POLITIKA KRONIKA SUPLEMENTE­T & KULTURA SOCIALE EKONOMIA BOTA FOTOGRAF SHPERNDARJ­A Cel: 0682099867, Cel: 0682099858; SEKTORI MARKETINGU­T Tel: 04 2403 207; Cel: 0682054846; UJORI Më të privilegju­ar gjatë kësaj dite do jenë ata çifte që kanë të njëjtin profesion ose që punojnë në të njëjtin vend. Nëse ky nuk është rasti juaj do keni tendence t’i hidhni sytë diku tjetër. RRETHET Erdi Mara, Roland Karaj Rudin Janku, Eva Ikonomi, Genti Manelli, Erjon Ymeri. Erta Prifti, Ledjana Saliu, Enkelejda Gjyla PESHQIT DESIGN & LAYOUT Jeta në çift do të jetë më e animuar dhe më e bukur se një dite më parë. Shfrytëzoj­eni sa të mundni këtë ditë. Nuk do keni për çfarë të ankoheni në planin financiar. KORREKTORE: Për reklama: [email protected] panorama. com. al PRINTED AND DISTRIBUTE­D BY PRESSREADE­R PressReade­r. com + 1 604 278 4604 ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY . ORIGINAL COPY COPYRIGHT AND PROTECTED BY APPLICABLE LAW

© PressReader. All rights reserved.