MILIONË EURO

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

ishte shuma e planifikua­r dhe e bërë publike nga qeveria për ndërtimin e segmentit rrugor Thumanë– Kashar. Por studimi i fizibilite­tit tregon se kostoja reale për realizimin e rrugës është veçse gjysma e vlerës së parashikua­r

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.