POLICIA

Panorama (Albania) - - EKONOMI -

Policia njoftoi dje se ky shtetas ishte i shpallur në kërkim ndërkombët­ar, pasi Gjykata e Apelit Vlorë, në vitin 2017, e ka dënuar me 25 vjet burg për veprën penale "Vrasje me paramendim e kryer në bashkëpuni­m", parashikua­r nga nenet 78/ 1 dhe 25 të Kodit Penal. Byniamin Hajredin Hajro është gjetur fajtor për rrëmbimin dhe vrasjen e Arjan Avdullai dhe Eduart Pema, ngjarje e ndodhur më datë 3 qershor 1997, në orën 10: 30, në lagjen "Jani Vruho" në Berat.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.