FJALEKRYQ 2

Panorama (Albania) - - ARGETIM -

1. Johnson aktore. 6. Një skaj verior i Shqipërisë. 12. Film i Alan Parker. 13. Eshtë dokument shtëpie. 14. Mbyllin nj manastir. 15. Eric aktor. 16. Janë foljet... në rrugë. 18. Me tre harqe ajo e Kadaresë. 19. Kanë imunitet. 20. Fillojn titrat. 21. Ishin kaçakë. 22. Gjysma e kampit. 24. Janë borxhe. 26. Në radhë të parë. 27. Një lidhje me kurorë. 29. Një shtet aziatik. 32. Një luhet nga banda. 34. Carolina e belle epoque. 36. Qe profeti që u sharrua më dysh. 37. Janë në shputa të këmbës. 39. Martin i Norma Rae. 40. Nuk mungojnë në kala. 41. Tregohet nj pa frik. 44. Mund të bëhen pastiçe. 45. Ai i shtatë është kinemaja. 1. Eshtë fillimi në një aktivitet. 2. Një defekt në bord. 3. Dikur quhej Katai. 4. Notat pa ekstreme. 5. Fillojnë tani. 6. Eshtë monedha e huaj. 7. Eshtë nofkë. 8. Jules i kupës së për të botës në futboll. 9. Damon aktor. 10. Një syzë në komo. 11. Teket e një harte. 13. Janë dokumente edhe toke 16. Eshtë e forcës për të çmendur. 17. Skuadër greke. 19. Kush ka... ndjehet i këputur. 21. Janë brejtës pylli. 23. Hector i Pa familje. 24. Kështu është një veprim i menjëhersh­ëm dhe i prerë. 25. Eshtë mbulesë leshi 28. Stewart këngëtare. 30. Janë të zënët në luftë. 31. Një ngjyrosës flokësh. 33. Studiohet nga heraldika. 35. Rreth pa ekstreme. 38. Një zakon 39. Memoria në computer. 40. Një pjesë e binjakëve. 41. Fillojnë transporti­n. 42. Në krye të robotit. 43. Rifillojnë nga kreu.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.