DEKLARATA E RENZIT

Panorama (Albania) - - BOTA -

“Salvini ka dështuar dhe ai duhet të japë dorëheqjen. Nevojitet një ekzekutiv institucio­nal. Të gjitha forcat përgjegjës­e duhet t’i japin jetë një ekzekutivi për të shmangur rritjen e TVSH- së në 25 për qind”, tha Matteo Renzi i PD- së, i cili në një konferencë shtypi në Senat, gjithashtu mbështeti zyrtarisht “çmimin Bettini”, që është propozimi i një marrëveshj­eje legjislati­ve me Lëvizjen 5 Yjet. “Ne po përballemi me një fakt tmerrues dhe në rolin tim si ishKryemin­istër, e konsideroj një pasazh që nuk duhet të nënvlerëso­het. Është hera e parë që hapet një krizë në mesin e gushtit dhe supozohet të votohet në seancën e plotë të buxhetit, që emërimi i komisarit të BE- së është jashtë rendit të ditës, se ekziston një klimë e përgjithës­uar e urrejtjes”.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.