EDICIONI I 13- TË I FESTËS

Panorama (Albania) - - SPECIALE -

Festa e Birrës u themelua si eveniment në vitin 2007, si një iniciativë e Bashkisë Korçë. Festivali është nderuar me çmimin e Turizmit nga Ministria e Kulturës në vitin 2010, për shkak të influencës që pati në rritjen e numrit të turistëve në rajon. Të njëjtën gjë pritet të bëjë dhe në edicionin e 13- të të saj, ku do të marrin pjesë mbi 120 artistë shqiptarë dhe të huaj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.