TE DYSHUAR

Panorama (Albania) - - AKTUALITET -

TË ARRESTUAR 1. Bujar Kusi, 54 vjeç, për “Moskallëzi­m krimi” dhe “Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës”

2. Edmond Sula, 43 vjeç, për “Vrasje me dashje” në bashkëpuni­m, “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve” dhe “Përkrahja e autorit të krimit”. 3. Ferdinand Bakalli, 41 vjeç, për “Moskallëzi­mi i krimit” dhe “Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës” 4. Luan Çaka, 36 vjeç, për “Moskallëzi­mi i krimit” dhe “Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës” NË KËRKIM 1. Alban Kusi, 28 vjeç, për “Vrasje me dashje” në bashkëpuni­m, “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve” 2. Griseldo Kusi, 31 vjeç, për “Vrasje me dashje” në bashkëpuni­m, “Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve”

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.