TE PERFSHIRE

Panorama (Albania) - - SOCIALE -

TË ARRESTUAR

1. Bujar Kusi, 54 vjeç, babai i dy vëllezërve Kusi. Akuzohet për "Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës"

2. Edmond Sula, 43 vjeç, akuzohet për "Moskallëzi­m krimi" dhe "Veprime që pengojnë zbardhjen e së vërtetës"

3. Ferdinand Bakalli, 41 vjeç, personi që kishte siguruar punonjësit, akuzohet "Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës"

4. Luan Çaka, 36 vjeç, akuzohet për "Moskallëzi­m krimi" dhe "Veprime që pengojnë zbulimin e së vërtetës"

NË KËRKIM

1. Albano Kusi, 28 vjeç, akuzohet për "Vrasje me dashje" në bashkëpuni­m, "Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve"

2. Griseldo Kusi, 31 vjeç, akuzohet për "Vrasje me dashje" në bashkëpuni­m, "Prodhimi dhe mbajtja pa leje e armëve"

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.