20

Panorama (Albania) - - REKLAME -

PËR QIND

e faturës do të mbulohet nga fondi financiar, ndërsa pjesa tjetër do të mbulohet nga fondi i tokës. Kjo do të thotë që pronarët me dosje të vlerësuara vetëm 20 për qind të vlerës mund të marrin nga fondi financiar, pjesa tjetër do të jetë tokë. Fondi që ATP disponon është i lokalizuar në Berat, Elbasan, Gjirokastë­r dhe Korçë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.