AFATET

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Organizata­t socialiste 16 shtator – 10 nëntor Kryetarët e PS në çdo bashki 17 nëntor – 7 dhjetor Konstituim­i i KS dhe Asambletë 8- 20 dhjetor Kongresi Zgjedhor Janar 2020

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.