7

Panorama (Albania) - - SOCIALE -

FAZA 48- orëshe përmban raundi i parë i pranimeve në fakultete që nis në datën 2 e përfundon më 15 shtator. Ata që shpejtohen në zgjedhjen e tyre apo ndërrojnë mendje rrugës, mund të çregjistro­hen në datën 16 dhe të riaplikojn­ë për raundin e dytë të pranimeve

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.