BASHKEPUNE­TORET E SIGURIMIT TE SHTETIT

Panorama (Albania) - - SPECIALE -

PUNËTORËT OPERATIVË DHE SHEFAT

Zv. mininistri i Brendshëm: Zylyftar Ramizi Drejtori i Degës së Brendshme, Tiranë: Zef Loka

Zv. drejtori i Degës së Brendshme, Tiranë: Pelivan Luçi Zv. drejtori i Drejtorisë së Parë:

Ferdi Haxhiu Shef i Seksionit të Krimeve Politike:

Kol Hasa Kryetar i Degës së Dytë: Mihallaq Sovjani Operativi i lagjes: Hamit Dhima Operativë: Bashkim Nebiu Ajaz Isufi

Kujtim Hysaj Zyber Çaco Bashkim Nebiu Hysen Minxhozi Pajtim Sula Seit Beqiri Jashar Suda Eduard Bala Nazi Dumi Ilir Vezioti.

BASHKËPUNË­TORË TË SIGURIMIT

Vigjilenca? Dekori, reparti i marangozëv­e në Kinostudio Fani, regjisor në Kinostudio dhe nismëtar i krijimit të PD- së në Kinostudio, në dhjetor 1990 Modelisti.... Kinostudio Aparati... operator në Kinostudio Luani? Panairi: Rrahman Beqiri

Skifteri: Bajram Kulheku Çika?

BAZAT QË PËRDORTE SIGURIMI PËR TAKIMET ME BASHKËPUNË­TORËT NË DOSJE

Gjimnazi Kështjella

RAPORTE DËRGUAR DEGËS SË PUNËVE TË BRENDSHME PËR AKTIVITETI­N ARMIQËSOR DHE PËR PLAN ARRATISJEJ­E

Violeta Koçi, Shefe e Kuadrit në Kinostudio Vasil Thanasi, Kryeinxhin­ier dhe Kryetar i Organizatë­s Bazë të Partisë, në Kinostudio Josif Kromilla, Zv. drejtor i Degës së Prodhimit, APPSh Nikollaq Taja, Shef i Prapavijës, APPSh Ilir Muçollari ( shofer i Parkut të Delegacion­eve) Kujtim Mullaraj

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.