VITE

Panorama (Albania) - - POLITIKE -

Sipas dokumentev­e të bëra publike nga Partia Demokratik­e, Jorgo Toto, që sipas PD- së është Agim Kajmaku, është dënuar në shtetin grek me 10 vite heqje lirie me akuzën për prodhimin dhe përdorimin e kartëmoned­have false. Sipas këtij vendimi, shtetasi Jorgo Toto nuk e ka shlyer ende dënimin dhe është në kërkim nga drejtësia greke.

Ish- deputeti i PD- së, Gent Strazimiri

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.