Formular A4

Panorama (Albania) - - SOCIALE -

Të rinjtë që nuk arrijnë të sigurojnë një vend në universite­t në dy raundet e para kanë shansin e fundit me Formularin A4, kjo me qëllim ezaurimin e kuotave ende të parealizua­ra. "Atyre që ngelin pa regjistrim, që nuk regjistroh­en as në raund të parë, as në të dytë, u kemi lënë një hapësirë me Formularin A4, diku nga tetori", thotë Arjan Xhelaj, drejtor i Rrjetit Akademik Shqiptar. Sipas kalendarit të pranimeve, aplikimi online do të bëhet në datat 12, 13 dhe 14 tetor, ndërsa regjistrim­et do të përmbyllen deri në fundin e muajit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.