HAPAT

Panorama (Albania) - - BOTA -

E hënë: Votimi i anëtarëve të 5 Yjeve mbi aleancën me PD.

E martë: Conte duhet të paraqitet te Mattarella me një program dhe një listë ministrash.

E enjte: Conte e ministrat mund të bëjnë betimin para Presidenti­t. E premte: Qeveria paraqitet në Dhomën e Përfaqësue­sve për besimin. Më pas në Senat.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.