Qëllimi i mjekimit të saktë dhe të rregullt është:

Panorama (Albania) - - PANORAMA SHENDET -

· të kontrolloj­ë simptomat; · të minimizojë rrezikun e ekzacerbim­eve në të ardhmen; · të mbajë një funksion respirator normal; · të ketë një aktivitet fizik normal, pra të ruajë cilësinë e jetës; · të përdoren sa më pak medikament­e e për rrjedhojë të ketë sa më pak efekte anësore.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.